Idei de decorațiuni petrecere DIY pentru fetițe și băieței

Cuprins

Se apropie ziua de naștere a prichindelului tău  și vrei ca acesta să se bucure din plin de acest eveniment special? Atunci organizează o petrecere pe care copilul să și-o amintească toată viața! 

Dacă îți dorești ca decorul să fie unul personalizat, alege să creezi decorațiuni de petrecere handmade, astfel încât acestea să se plieze cât mai mult pe preferințele copilașului. Înainte de a trece la treabă, întreabă copilul despre tematica pe care și-o dorește, astfel încât să știi cu exactitate ce ornamente sunt potrivite și ușor de conceput. 

Aceasta este o idee bună de activitate pe care o poți face alături de copil, astfel încât acesta să-și dezvolte cât mai mult abilitățile practice. În acest fel, poți petrece mai mult timp de calitate alături de copil. 

Decorațiuni de petrecere pentru fetițe 

De obicei, fetițele și băieții au interese diferite. Însă, cu ajutorul produselor de la EuroArt și a imaginației, poți reuși să concepi un decor de basm. Ia în vedere ideile de decorațiuni de petrecere de mai jos: 

 1. Oglinda fermecată 

Fetița ta adoră să petreacă mult timp în oglindă? Dacă este cochetă de mică, atunci achiziționează o oglindă din lemn, pe care să personalizezi cu numele, vârsta și înălțimea acesteia. Ai nevoie de câteva acuarele cu ajutorul cărora să adaugi culoare ornamentului. Poți picta frunze, flori, unicorni sau poți încuraja copilul să-și picteze palmele, astfel încât să decoreze cu ajutorul amprentelor personale. 

Acesta este un ornament potrivit și atunci când tematica este Albă-ca-Zăpada. 

 1. Pieptănul lui Rapunzel 

În cazul în care tema petrecerii este Barbie sau Rapunzel, poți să creezi câteva decorațiuni din lemn personalizate, care să se potrivească perfect evenimentului. De exemplu, cumpără un pieptăn din lemn, pe care să-l vopsești în nuanțe de roz și albastru, o oglindă, un turn realizat din cuburi de lemn și multe alte variante de acest fel. 

Aceste ornamente pot trimite invitații cu gândul la podoaba capilară a acestor personaje feminine îndrăgite la nivel mondial. 

Decorațiuni de petrecere pentru băieței 

Pentru băieți poți concepe un decor tematic de vis, cu ajutorul următoarele tipuri de ornamente DIY: 

 1. Junglă 

Dacă îți dorești să organizezi o petrecere cu tematică de junglă, de exemplu, este important să te îndrepți  către toate produsele care conțin animale sălbatice.  

De exemplu, poți cumpăra mai multe suporturi pentru creioane cu lei, tigri și hipopotami, pe care să le transformi în platouri chic de candy bar. Altfel spus, tot ceea ce trebuie să faci este să vopsești suporturile, după care să introduci în spațiul destinat creioanelor, mai multe tipuri de prăjituri pe băț.  

 1. Cosmos 

Copilul tău visează să ajungă astronaut sau pilot? Atunci este o idee excelentă să te axezi pe câteva decorațiuni de petrecere care să introducă invitații în tematica intitulată Cosmos. 

Ai nevoie de câteva modele de puzzle cu avion pe care să le asamblezi, pentru a servi drept suporturi pentru pahare sau farfurii. În plus, poți să alegi și un metru de perete cu rachetă, pe care să-l poziționezi lângă ușa principală a casei sau locației. 

Verifică oferta EuroArt, fiindcă găsești multe alte articole care te pot ajuta să concepi decorațiuni de petrecere de efect, precum sunt suporturile pentru baloane, trandafirii din săpun, bilele din polistiren și plăcile de regizor. 

În concluzie, folosește-ți cât mai mult imaginația și creativitatea, atunci când organizezi ziua de naștere a fiicei sau a fiului tău, astfel încât copilul să fie încântat să creeze decorațiuni cu aspect unic, alături de familia sa. 
 

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este gol

  Abonează-te la newsletter

  Află rapid ultimele noutăți.