Cum poți personaliza modelele de cutii de lemn depozitare?

Cuprins

O casă curată și bine organizată poate începe cu numeroase cutii de lemn depozitare. Acestea sunt ideale pentru mai multe tipuri de produse, precum sunt: bijuteriile, dulciurile, legumele și fructele, fotografiile, suvenirurile din vacanțe și multe alte obiecte de acest fel. Cu ajutorul unor astfel de cutii, toate aceste elemente pot fi păstrate într-un mod ordonat, astfel încât locuința să aibă un aspect cât mai aerisit. 

În cazul în care te numeri printre fanii variantelor de cutii de lemn depozitare, însă îți dorești ca acestea să aibă un aspect personalizat și chic, venim în ajutorul tău cu câteva idei în acest sens. Citește tot articolul și află de aici ce poți face, astfel încât să ai în casă cât mai multe cutii cu design original.  

Metode personalizare cutii de lemn depozitare 

Consideri că modelele de cutii de lemn depozitare au un design anost, lipsit de farmec? Dacă vrei ca acestea să atragă atenția într-un mod special și să adauge un plus de stil casei, pune în aplicare sugestiile de mai jos. Îți prezentăm câteva modalități prin care le poți personaliza, astfel încât acestea să aibă un aspect cât mai atractiv.  

Iată ce poți face: 

 1. Fotografii de familie 

Amintirile cu cei dragi sunt de neprețuit! Dacă fotografiile cu familia te fac să zâmbești cu fiecare ocazie, nu rata șansa de a le expune în casă, într-un mod diferit.  

Ia una dintre cutii și lipește pe toată suprafața acesteia cele mai frumoase poze cu cei apropiați. Este recomandat ca fotografiile să fie de dimensiuni mici sau medii, astfel încât să încapă cât mai multe. 

Poți pune în practică această idee în doar câteva minute și cu foarte puține resurse. Ai nevoie de câteva fotografii developate și de un adeziv de calitate superioară, care să ofere rezistență îndelungată. 

 1. Instalație luminoasă 

În cazul în care îți dorești să oferi un aspect nou cutiilor, însă ai puțin timp liber la dispoziție, pentru a face acest lucru, există o soluție pentru tine!  

Înfășoară o instalație cu lumină caldă pe toată partea exterioară a cutiilor. Ai grijă ca instalația să fie una care să funcționeze cu baterii, astfel încât să o poți aprinde și închide, oricând simți nevoia.  

Este o idee care poate adăuga un plus de stil oricărei camere, așa că ai mai multe motive pentru care să optezi pentru această metodă de personalizare. Pune acest tip de cutii la vedere, indiferent că este vorba despre dormitor, living, bucătărie sau hol.  

 1. Picturi 

Îți place să pictezi? Atunci nu mai sta pe gânduri, ci exprimă orice îți trece prin minte pe aceste cutii de lemn. Poți să ilustrezi un peisaj de primăvară, o mașină de epocă sau un lan cu lavandă. Totul ține de preferințele tale și de abilitățile de care dispui.  

Această idee poate fi pusă în aplicare alături de prichindelul familiei, așa că este o idee bună, prin care poți petrece timp de calitate alături de cel mic.  

În concluzie, acestea sunt doar câteva dintre metodele prin care poți înfrumuseța aspectul cutiilor din lemn. Verifică oferta EuroArtOnline și comandă toate cutiile din lemn care îți atrag atenția! 

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este gol

  Abonează-te la newsletter

  Află rapid ultimele noutăți.