6 elemente decorative din lemn, ideale pentru foișorul tău 

Foișorul este, fără îndoială, unul dintre cele mai apreciate și utilizate spații ale unei grădini. Acesta este locul perfect pentru relaxare în natură și pentru petrecerea timpului liber alături de familie sau prieteni.  

De aceea, este recomandat să pui accent pe felul în care arată acesta. Nu este suficient să pui o canapea confortabilă și o masă în interiorul său, ci este important să cauți câteva variante prin care să-i sporești frumusețea.  

Pentru a veni în ajutorul tău, am pregătit câteva sugestii de design, ușor de pus în practică. Citește articolul și află de aici care sunt cele mai potrivite elemente decorative din lemn cu ajutorul cărora să obții un design plăcut. 

3 elemente decorative din lemn din oferta EuroArtOnline 

Dacă adori gama de elemente decorative din lemn, află că la EuroArtOnline găsești o selecție variată din care poți alege articolele preferate. 

Acestea sunt ideale pentru a personaliza foișorul într-un mod rapid și ușor, deoarece pot fi așezate pe toate piesele de mobilier, într-un număr cât mai mare. De asemenea, atunci când alegi astfel de decoratiuni lemn, poți să te orientezi către mai multe modele, astfel încât să te bucuri de un design diversificat și original.  

Iată care sunt ornamentele cu aspect inedit, pe care le poți folosi în procesul de înfrumusețare a foișorului: 

 1. Casă de păsări 

O căsuță de păsări poate fi o variantă foarte bună prin care să adaugi un plus de viață acestui spațiu, mai ales atunci când o vopsești în nuanțe vii. Poți alege să o  personalizezi cu o singură culoare sau multicolor, în funcție de propriile preferințe. De asemenea, poate fi o idee excelentă să lași copiii să deseneze tot ce își doresc pe suprafața sa. La final, te poți bucura de un ornament cu aspect original, care poate oferi un plus de culoare foișorului.  

Chiar dacă acest tip de articol se agață, de obicei, pe trunchiul unui copac din curte, poți să-l amplasezi  și pe una dintre balustradele foișorului. Astfel, lasă păsările să se bucure de acest loc, în timpul în care tu le privești de pe canapea și le asculți ciripitul. 

 1. Figurine lemn 

În cazul în care ai câteva polițe în foișor pe care nu știi cu ce să le umpli, poți să iei în considerare câteva figurine decorative. Acestea au aspect jucăuș și vesel, așa că pot adaugă o notă optimistă întregului spațiu.  

Poți să alegi mai multe modele diferite, pe care să le așezi pe aceeași poliță sau pe rafturi diferite.  

 1. Decorațiuni de masă 

Atunci când vine vorba despre elemente decorative din lemn, trebuie amintite și decorațiunile de dimensiuni reduse, ideale pentru a fi poziționate pe centrul mesei din foișor. Ai la dispoziție o ofertă largă din care poți alege, însă totul ține de preferințele personale.  

De exemplu, poți să achiziționezi o pușculiță din lemn sub formă de carte sau un bol cu fructe și legume artificiale. Acestea sunt doar două variante, însă dacă analizezi gama de elemente decorative din lemn de la EuroArtOnline, cu siguranță găsești multe alte idei potrivite. 

Cumpără toate articolele de pe site, care consideri că se potrivesc în design-ul general al foișorului tău! 

3 idei handmade de elemente decorative din lemn 

În cazul în care dorești să completezi design-ul foișorului cu alte câteva elemente decorative din lemn care să adauge un plus de farmec spațiului, poți să concepi câteva modele pe cont propriu.  

Dacă ai puțin timp liber la dispoziție, atunci această variantă este una ideală, deoarece poți concepe ornamentele exact așa cum îți dorești. În plus, poate lua parte întreaga familie la acest proces creativ, care poate oferi amintiri frumoase și clipe de calitate petrecute împreună.  

Iată ce poți face: 

 1. Aranjamente florale 

Ce spui dacă achiziționezi câteva cutii din lemn pe care să le transformi în vase pentru flori artificiale sau din săpun? În felul acesta poți concepe aranjamente florale cu aspect desăvârșit, care să aibă nevoie de  îngrijire și întreținere minimă.  

Cumpără mai multe cutii de dimensiuni mari, pe care să le pictezi și în care să pui mai multe tipuri de flori colorate. La final, așază ornamentele obținute pe măsuța de cafea și oriunde crezi de cuviință.  

 1. Ornament de perete 

Ai o ladă veche și nefolositoare? Atunci vopsește-o, așaz-o în poziție verticală, inserează în interiorul său câteva fotografii de familie și lipește o instalație cu lumină caldă în jurul acesteia.  

În cazul în care foișorul are unul sau mai mulți pereți, trebuie să reții că aceștia nu trebuie dați uitării. Este esențial să personalizezi fiecare colț al foișorului, pentru a te bucura de un design complet, așa că poți pune lada pe unul dintre pereții goi. 

 1. Cutii de depozitare 

În cazul în care ai mai multe lăzi cu care nu mai ai ce face, poți să le folosești pe post de cutii de depozitare. Poți pune în acestea pături călduroase și perne, astfel încât să găsești în foișor tot ceea ce îți trebuie pentru a te bucura de momente de relaxare de neuitat.  

Și în acest caz este bine să decorezi partea exterioară a lăzilor, pentru ca acestea să se integreze cât mai bine în decor. Poți folosi sclipici, perle cu adeziv sau fotografii de familie.  

Toate aceste tipuri de elemente decorative din lemn pot fi personalizate după propriile gusturi. Ideile enuntate anterior pot fi folosite ca inspirație pentru alte ornamente chic sau pot fi preluate în felul prezentat aici. Dacă ai o imaginație bogată și ai alte idei, pune-le în aplicare și bucură-te de un foișor cu aspect primitor și călduros! 

În concluzie, lemnul este un material versatil, durabil și fermecător, care este perfect pentru a înfrumuseța și personaliza un foișor modern. Printr-o combinație de funcționalitate și estetică, îl poți transforma într-un refugiu perfect, în care să-ți găsești liniștea și bucuria în mijlocul naturii.  

Dacă ți-au plăcut toate aceste sugestii de elemente decorative din lemn pentru foișor, citește și celelalte articole de pe site, pentru a spori creativitatea din interiorul și exteriorul casei tale.  

Îți urăm mult succes în procesul de decorare, inspirație deplină, spor și dibăcie!  

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este gol

  Abonează-te la newsletter

  Află rapid ultimele noutăți.