3 variante de aranjamente pe felii de lemn pentru grădină  

Grădina casei este un spațiu important ce trebuie pus în valoare. Acest loc este perfect pentru zilele de vară călduroase în care toți membrii familiei își doresc momente de calitate alături de cei dragi. Acesta este locul potrivit pentru petreceri, grătare cu prietenii și zile de plajă liniștite.  

Astfel, grădina trebuie să aibă un aspect primitor, pentru ca momentele petrecute aici să fie cât mai plăcute. De aceea, ideea unor aranjamente pe felii de lemn poate fi ideală pentru decorarea acestui spațiu exterior ce poate oferi numeroase amintiri frumoase. 

Ți-am pregătit câteva modele de decorațiuni handmade cu felii de lemn pe care le poți pune în aplicare într-un mod rapid și simplu. Citește și află care sunt acestea! 

3 aranjamente pe felii de lemn  

În cazul în care îți surâde ideea de a concepe pe cont propriu câteva aranjamente pe felii de lemn, ai ajuns în locul potrivit! 

Iată ce poți face: 

 1. Ornamente pentru perete 

În cazul în care ai un perete gol pe terasă sau în foișor, poate fi o idee excelentă să cumperi mai multe felii de lemn pe care să le pictezi după bunul plac. Poți face flori, peisaje, portrete și tot ce îți mai trece prin cap. La final, găurește-le pe toate în partea de sus, astfel încât să le prinzi între ele cu o sfoară, pe care să o agăți de două cuie pe perete.  

În felul acesta, te bucuri de un plus de personalitate în acest spațiu al grădinii, într-un timp scurt și cu un buget redus.  

 1. Aranjamente pentru o ușă exterioară 

Dacă ai o ușă pe care dorești să o înfrumusețezi cu un accesoriu de impact, poți face o coroniță din felii de lemn.  

Cumpără o sârmă rigidă pe care să o îndoi, astfel încât să realizezi un cerc cu ajutorul acesteia. De jur împrejurul ei lipește felii de lemn, iar în partea de sus concepe o fundă supradimensionată cu ajutorul unei panglici groase.  

În cazul în care dorești, poți colora feliile cu mai multe nuanțe, însă dacă vrei aranjamente pe felii de lemn simple, poți să le păstrezi în culoarea naturală.  

 1. Pancarte inspiraționale 

Vrei ca grădina casei tale să fie o oază de liniște, bucurie și stare de bine? Atunci poți să realizezi câteva pancarte de pământ cu mesaje frumoase.  

Ai nevoie de mai multe bucăți de țeavă subțire și de felii de lemn, pe care să scrii caligrafic cele mai frumoase gânduri. Atașează feliile de lemn pe țevi și introdu-le în pământ printre flori, în dreptul aleii principale sau lângă gard.  

Totul este simplu și ușor, atunci când ai parte de ideile potrivite! 

În concluzie, dacă îți dorești o grădină frumoasă, artistică și creativă, ia în considerare modelele de aranjamente pe felii de lemn menționate mai sus. Pune în aplicare ideile care consideri că se potrivesc perfect nevoilor și dorințelor tale.  

Citește blogul EuroArtOnline pentru a afla multe alte tipuri de decorațiuni pe care le poți face acasă. Spor la citit! 

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este gol

  Abonează-te la newsletter

  Află rapid ultimele noutăți.